Τo σύστημα τακτικών αυτοάμυνας KRAV MAGA δίνει αποτελεσματικές απαντήσεις στα κρούσματα βίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε πολίτη ανεξαρτήτου φύλου, φυσικής κατάστασης, ιδιότητας ή ηλικίας και πάντα στα πλαίσια της νόμιμης αυτοάμυνας.

Εάν σας ενδιαφέρει η γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση ενός ταχέως εξελισσόμενου συστήματος αυτοάμυνας σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα τμήματα εκμάθησης σε μια απο τις πιστοποιημένες σχολές της KRAV MAGA GLOBAL ΑΤHENS στις περιοχές Γλυφάδας, Αργυρούπολης , Άγίου Δημήτριου & Πειραιά στην Αττική .


Η οργάνωση "Krav Maga Global" (ΚΜG) είναι ο πιο εξειδικευμένας φορέας εκπαίδευσης και εξέλιξης του Krav Maga σε όλο τον κόσμο. Με βάση την το Ισραήλ, η KMG εκπροσωπείται σε περισσότερες από 60 χώρες με πρόεδρο τον Master Eyal Yanilov και την επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών του Global Instructor Team, η "Krav Maga Global " εκπροσωπείται επίσημα  στην Αττική  απο την KMG Athens .

Η KΜG είναι ένας διεθνής πάροχος κατάρτισης και εκπαίδευσης στο Krav Maga, το εξιδεικευμένο Ισραηλινό σύστημα τακτικών αυτοάμυνας. Παρέχει προγράμματα πιστοποίησης εκπαιδευτών, μετεκπαίδευσης εκπαιδευτών, εξιδεικευμένη εκπαίδευση σε στρατιωτικά τμήματα και σώματα ασφαλείας. Η ΚΜG είναι παρούσα πλέον στην Ελλάδα μεταφέροντας την τεχνογνωσία της και στην χώρα μας κατ' ευθείαν απο την πηγή.

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε μια απο τις σχολές μας, ή είσθε ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών και ενδιαφέρεσθε να εντάξετε το KRAV MAGA στα τμήματα εκμάθησης, ή επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην σχολή εκπαιδευτών της KRAV MAGA GLOBAL ή στην διοργάνωση σεμιναρίων , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες:


 KMG ATHENS | Κος Παύλος Γύπαρης

+306971914508 | [email protected]


http://www.krav-maga.com

https://kravmagaglobal.gr/